Profil

Inter Leather A/S blev grundlagt i 1957, og er i dag én af Nordeuropas største producenter af kvalitetsvarer indenfor tasker, smålædervarer, punge og etuier i læder samt alternative kunstmaterialer.

Produkterne udvikles og produceres primært på Inter Leather A/S' egne produktionsfaciliteter i Danmark og Fjernøsten. Faciliteterne i Danmark er virksomhedens hovedkontor og danner basis for udvikling og produktion af kvalitets lædervarer, administration, lager og salg. I Fjernøsten produceres varer i såvel læder som kunstmaterialer.

Inter Leather A/S, beskæftiger medarbejdere, som udvikler, producerer og markedsfører virksomhedens produkter overfor detailhandlen og industrien.

Vi matcher marked og formål.

Til detailmarkedet markedsfører Inter Leather A/S et konstant opdateret og bredt standardprogram overfor specialbutikker, boghandlere og varehuse i Nordeuropa - og primært Scandinavien. Dette standardprogram omfatter bl.a. Inter Leather A/S' egne mærkevarer: BOXER, som er unge tasker og smålædervarer, en tidssvarende skole / fritids kollektion samt MONTANA, som er high end tasker og smålædervarer i trended, italiensk kalveskind.

Business to Business-fronten tilbydes endvidere et stort program, som kan kunde-, sæson- og markedstilpasses. Det åbner mulighed for alt fra små serier af profilvarer til et fuldt program baseret på kundens eget brand.

På industrimarkedet udvikles og produceres taske- og etui-produkter til specifikke formål, som defineres af den enkelte kunde. Typisk opfylder Inter Leather A/S' produkter en funktion i samspil med kundens produkt. F.eks. etuier til specielle formål, tasker til mobilt udstyr eller kalenderomslag...

Virksomhedens milepæle

  • 1957 Kaj Axelsen Lædervarer, Viborg stiftes og produktionen af brilleetuier igangsættes.
  • 1959 Virksomheden flytter til nyt industrikvarter i Skjern.
  • 1960 Produktionen udvides og nye produkter som tegnebøger, punge og pennaler bliver optaget.
  • 1965 Der udvides med 560 kvm. nye lokaler til produktion, lager og administration.
  • 1969 Opkøb af Jumbo Lædervarer A/S, København og nyt navn: Inter Leather A/S.
  • 1975 Stiftelse af Inter Leather Taiwan Ltd.
  • 1977 Stiftelse af Inter Leather Ltd., Hong Kong.
  • 1997 Etablering af nye produktionsfaciliteter.